Prima pagină » Nicolae Ciucă: Rămânem dedicați misiunii de a atrage investiții importante pentru România, vrem o viață mai bună pentru români!

Nicolae Ciucă: Rămânem dedicați misiunii de a atrage investiții importante pentru România, vrem o viață mai bună pentru români!

by A. Ionut
0 comment
Premierul Nicolae Ciucă anunță că România a făcut in ultimele zile pași importanți pentru dezvoltare economică. Concluzia vine după o serie de discuții care urmează să se concretizeze în proiecte majore pentru țara noastră. 
 
„Continuăm seria de întrevederi și vizite care întăresc angajamentul Guvernului pentru dezvoltarea economică și socială a României. Dincolo de eforturile pentru îmbunătățirea infrastructurii și a industriilor strategice pentru țara noastră, cred că este important să încurajăm și să sprijinim toate investițiile care contribuie la bunăstarea comunităților.
 
Am avut o săptămână în care am discutat mult, alături de miniștrii și de partenerii de guvernare, subiecte importante legate de ce se întâmplă în perioada următoare cu marile proiecte de infrastructură și dezvoltare regională, dar și despre cum evoluează economia națională.
 
De asemenea, am avut întâlniri productive cu unul dintre liderii mondiali în producția de hidrogen verde și am convocat prima reuniune a Consiliului Național al Muntelui, pentru a stabili strategia de protejare a fermierilor și a turiștilor de animale sălbatice.”,  a transmis premierul pe pagina sa de Facebook. 
 
Nicolae Ciucă a participat, vineri, la conferința organizată în cadrul Caravanei Antreprenoriale, eveniment inițiat de Clubul Oamenilor de Afaceri Liberali. Întâlnirea a avut ca scop căutarea de soluții, instrumente și politici în sprijinul firmelor românești, pentru consolidarea capitalului autohton și a clasei de mijloc. După conferința, primul ministru al României a vizitat două companii etalon pentru industria românească, ambele cu capital 100% autohton.
 
„Vizitele de lucru de la Brașov s-au concentrat asupra lucrărilor de la aeroportul internațional, dar și asupra companiilor autohtone care pot să atragă parteneriate externe în măsură să dezvolte economia românească, așa cum sunt Electroprecizia SA și Bilka.
 
Apreciez implicarea și sprijinul echipei de guvernare. Rămânem dedicați misiunii de a atrage investiții importante pentru România, pentru dezvoltarea mediului de afaceri și pentru o viață mai bună pentru români!”, a mai transmis Nicolae Ciucă.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?