Prima pagină » Rezultatele analizelor de la spital: Fostul şef al BCCO care a ucis o femeie în Popești-Leordeni nu consumase droguri înainte de accident

Rezultatele analizelor de la spital: Fostul şef al BCCO care a ucis o femeie în Popești-Leordeni nu consumase droguri înainte de accident

by A. Ionut
0 comment

Fostul şef al BCCO (Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate) Bucureşti nu era drogat în momentul accidentului pe care l-a produs în Popești-Leordeni. 

Iniţial, agenţii au spus că bărbatul ar fi consumat droguri şi că era băut în momentul în care a provocat un accident soldat cu un mort.

El a fost depistat pozitiv la drug-test la amfetamină. Apoi polițiștii l-au dus la spital pentru a i se recolta probe biologice. 

Potrivit unor surse, rezultatele analizelor din spital sunt negative. Șoferul nu avea droguri în sânge la momentul accidenntului. 

Potrivit surselor citate de antena3.ro, rezultatele inițiale au ieșit pozitive, pentru că bărbatul ar fi consumat ceva medicamente înainte, iar o tulpină din acele medicamente a ieșit pozitivă la drug test. 

Nu a consumat droguri, dar a ieșit însă pozitiv la alcool. La prima testare a avut o valoare de 1,12mg/l alcool pur în aerul expirat și va fi cercetat pentru acest lucru.

Fostul şef al BCCO a cerut o măsură mai blândă, însă Tribunalul Ilfov a decis ca el să rămână în continuare în arest preventiv. 

Accidentul a avut loc sâmbătă, atunci când bărbatul de 59 de ani a intrat cu mașina într-un grup de oameni și a ucis o femeie, a rănit-o grav pe alta și mai apoi s-a oprit în mai multe mașini.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?