Prima pagină » O companie aeriană suspendă zborurile înspre și dinspre Chișinău din cauza riscului de securitate

O companie aeriană suspendă zborurile înspre și dinspre Chișinău din cauza riscului de securitate

by A. Ionut
0 comment

Wizz Air a suspendat, începând de marți 14 martie, cursele către şi dinspre Chișinău, invocând riscul de securitate ridicat din spaţiul aerian al Republicii Moldova.

„Siguranța pasagerilor și a echipajului rămâne prioritatea numărul unu a Wizz Air, iar ca urmare a evoluțiilor recente din Moldova și a riscului ridicat, dar nu iminent, din spațiul aerian al țării, Wizz Air a luat decizia dificilă, dar responsabilă, de a suspenda toate zborurile către Chișinău începând cu data de 14 martie. După data de 14 martie, Wizz Air va oferi zboruri suplimentare din Iași, pentru a sprijini pasagerii din Chișinău”, transmite Wizz Air.

Wizz Air pune la dispoziţia pasagerilor o nouă cursă Iaşi-Berlin şi va creşte frecvența zborurilor de la Iaşi către Barcelona, Milano, Roma, Londra sau Dortmund.

Rutele de la Chișinău către Budapesta şi Praga vor fi suspendate fără o alternativă directă, care să le înlocuiască.

„Clienții afectați, care au rezervat bilete direct prin wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil a companiei aeriene, vor fi notificați prin e-mail și pot opta pentru rezervarea gratuită a unui alt bilet, pentru rambursarea a 120% din tariful inițial achitat sub formă de credit pentru rezervări viitoare sau rambursarea a 100% din prețul biletului. Wizz Air rămâne fidelă pieței din Moldova și loială clienților săi. Wizz Air va continua să evalueze constant situația, pentru a relua operațiunile și pentru a redeschide baza, de îndată ce acest lucru va putea fi realizat în siguranță”, arată Wizz Air, potrivit economica.net.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?