Prima pagină » Obligată de instanță să-i dea fostului soț inclusiv lenjeria intimă înapoi, după divorț

Obligată de instanță să-i dea fostului soț inclusiv lenjeria intimă înapoi, după divorț

by B. R.
0 comment

O femeie din Cluj-Napoca este obligată de instanța de judecată să-i înapoieze fostului soț toate lucrurile care au rămas în casa ei. Aceasta trebuie să îi predea bărbatului mai multe bunuri printre care haine, lenjerie intimă, ciorapi, încălțăminte, ceasuri, telefoane, o icoană și un autoturism.   

Despărțirea dintre cei doi a avut loc în anul 2020, când bărbatul a fost nevoit să părăsească locuința femeii, după ce s-a emis un ordin de protecție împotriva sa. La acel moment femeia a demonstrat instanței că a fost agresată de bărbat, care a fost obligat să plece din casa ei, dar lucrurile lui au rămas acolo. Fostul soț a încercat de mai multe ori să recupereze lucrurile lăsate în casa fostei partenere de viață, dar aceasta a refuzat să le înapoieze, drept urmare s-a ajuns la judecătorie. 

Soluția pe scurt a fost: ”Admite cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul M.D., astfel cum a fost precizată, în contradictoriu cu pârâta T.I.C, având ca obiect revendicare bunuri mobile.”

Femeia a fost obligată să predea reclamantului o listă extinsă de bunuri, care include diverse articole vestimentare, accesorii, documente și vehicule. În motivarea acțiunii, reclamantul a menționat că a fost căsătorit cu pârâta și au avut domiciliul comun, iar la un moment dat, în urma unui incident, a fost emis un ordin de protecție împotriva sa, fiind obligat să părăsească locuința comună, unde au rămas bunurile sale personale. Deși a încercat să-și recupereze bunurile pe cale amiabilă, pârâta nu a fost de acord să i le restituie.

Analizând materialul probator administrat în cauză, instanța a decis că se impune admiterea acțiunii, având în vedere că pârâta a recunoscut în parte pretențiile reclamantului și nu a contestat dreptul de proprietate cu privire la bunurile descrise.

 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?