Prima pagină » Omul lui Simion, denunțat pentru discurs rasist și sexist la Bruxelles

Omul lui Simion, denunțat pentru discurs rasist și sexist la Bruxelles

by B. R.
0 comment

Europarlamentarul Cristian Terheș, cel despre care George Simion spunea că va conduce lista AUR pentru Bruxelles, este în centrul unui scandal uriaș după un discurs. Mai mulți colegi parlamentari UE au cerut o investigație urgentă pentru a se stabili dacă Terheș și alți trei europarlamentari au avut un discurs instigator la ură în timpul dezbaterilor pentru drepturile femeilor.

Cristian Terheș a spus despre femeile transgender că sunt “bărbați pervertiți” și a insistat că recunoașterea femeilor transgender este “cea mai mare amenințare pentru femei”, apoi a continuat făcând o paralelă între bărbații care se identifică drept femei și bărbații care identifică drept mașini.

În scrisoarea transmisă de colegii revoltați ai lui Terheș se precizează că discursul a fost “direct transfob și constituie un discurs instigator la ură pe baza sexului și a orientării sexuale”. În replică,  omul lui Simion a spus că nu a primit nicio copie a scrisorii care cerea investigarea discursului său. „Orice lege care permite unui bărbat să fie recunoscut ca femeie, doar pentru că el susține acest lucru, este o amenințare gravă și o formă de violență pentru femei. Mă voi ridica, cu bucurie, pentru a proteja adevărul și femeile de această formă severă de violență promovată de ideologia de gen agresivă”, a spus Terheș.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?