Prima pagină » Percheziții-fulger: 8 persoane acuzate de tentativă de omor în cazul patronului bătut de motocicliştii Hells Angels

Percheziții-fulger: 8 persoane acuzate de tentativă de omor în cazul patronului bătut de motocicliştii Hells Angels

by B. R.
0 comment

Descinderi la motocicliștii suspectaţi că sunt implicaţi în atacul în stil mafiot care a avut loc la mijlocul săptămânii trecute în Capitală. Patronul unui lanţ de restaurante a fost lovit cu un ciocan, înjunghiat și împușcat, pe terasa unui local, sub privirile clienţilor. Opt percheziţii au avut loc vineri. 

Vorbim de tentativă de omor calificat dar şi de tulburarea liniştii şi ordinii publice. Sunt în total 8 percheziţi care s-au desfăşurat în această dimineaţă, aşadar 8 persoane ajung la Serviciul Omoruri. Percheziţiile s-au desfășurat în Bucureşti, Prahova, Călăraşi, Buzău şi Ilfov.  

Unul dintre cei săltați ar fi chiar liderul grupării care orchestrat atacul asupra omului de afaceri, cel mai probabil şi victimele vor fi audiate din nou. 

Omul de afaceri a transmis pe reţelele de socializare că nu îi cunoaşte pe agresori şi că nu are nimic de împărţit cu aceştia. 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?