Prima pagină » Fiul lui Nicolae Guță, lovit și tâlhărit pe o stradă din Petroșani de un cunoscut

Fiul lui Nicolae Guță, lovit și tâlhărit pe o stradă din Petroșani de un cunoscut

by B. R.
0 comment

Unul din copiii lui Nicolae Guță a fost lovit și tâlhărit pe o stradă din Petroșani. Bărbatul a ajuns la spital pentru îngrijiri. Le-a mărturisit polițiștilor că i s-a furat o sumă de bani, însă nu știe exact cât avea la el.  

Fiul manelistului de 36 de ani a fost atacat în jurul orei 18:30 de un tânăr pe care îl știa din vedere. Oamenii legii au întocmit dosar penal și continuă cercetările. 

„La data de 6 mai a.c., în jurul orei 18.30, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat, de 36 de ani, din Petroşani, a fost lovit de un tânăr, pe care îl cunoaşte din vedere, în timp ce se afla pe o  stradă, din municipiul Petroșani”, a transmis Poliția.

Bărbatul a fost transportat la o unitate medicală din Petroșani, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. Acesta le-a spus oamenilor legii ulterior că i-ar fi dispărut o sumă de bani, pe care îi avea asupra sa (neștiind exact valoarea sumei). 

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și furt, cercetările continuând pentru stabilirea stării de fapt și luarea măsurilor legale.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?