Prima pagină » VIDEO | Visul londonez ajunge la final: Catinca Nistor a fost propusă spre revocare din funcția de director al ICR Londra

VIDEO | Visul londonez ajunge la final: Catinca Nistor a fost propusă spre revocare din funcția de director al ICR Londra

by B. R.
0 comment

Catinca Nistor a fost propusă spre revocare din funcția de director al ICR Londra, de Liviu Jicman, președintele Institutului Cultural Român. Conform legii, Parlamentul ia decizia finală, cu avizul comun al Comisiei pentru cultură și media și al Comisie pentru politică externă ale Senatului.   

Catinca Nistor a intrat în atenția presei încă de la audierea din comisia de specialitate pentru postul de conducere al ICR Londra, atunci când a spus că a absolvit London School of Economics. Instituția a negat declarația.

„Nu avem înregistrată nicio persoană cu acest nume care a urmat sau a absolvit LSE”, au răspuns reprezentanții universității.

Catinca Nistor a fost protagonista mai multor scene penibile.

Actrița a intrat din nou în atenția presei, atunci când a interpretat piesa „Mociriță cu trifoi” în cadrul unui eveniment dedicat românilor din diaspor. Doar că, interpretarea a fost de toată jena, după cum au declarat mai mulți specialiști în domeniu. Tot atunci, pe scena ICR Londra au răsunat acorduri de manele. Violoncelistul Andre Cavassi a interpretat linia sonoră a melodiei „De ce mă minți” a lui Liviu Guță.

În plus, în noiembrie 2022,  presa a arătat că statul român plătește lunar o chirie de 6.500 de lire pentru directoarea ICR Londra, care n-a vrut să stea într-un apartament gratuit.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?