Prima pagină » PSD cere demisia lui Clotilde Armand: PSD solicită USR să aplice rapid principiul „Fără penali în funcţii publice” în cazul colegei lor de partid

PSD cere demisia lui Clotilde Armand: PSD solicită USR să aplice rapid principiul „Fără penali în funcţii publice” în cazul colegei lor de partid

by A. Ionut
0 comment

PSD transmite că primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a devenit oficial „un penal într-o funcţie publică”, care conform principiilor invocate până acum cu vehemenţă de USR, ar fi trebui să fie deja exclusă din partid şi cu demisia scrisă din poziţia de primar. PSD solicită USR să aplice rapid principiul „Fără penali în funcţii publice” în cazul colegei lor de partid.

”Penala Clotilde Armand trebuie să plece! USR nu mai poate invoca scuze pentru a face scut în jurul primarului Sectorului 1! PSD solicită USR să aplice rapid principiul „Fără penali în funcţii publice” în cazul colegei lor de partid Clotilde Armand! Primarul userist este, de astăzi, suspectă în dosarul penal în care este cercetată pentru infracţiunile de conflict de interese şi însuşirea ilegală de bani din bugetul Primăriei Sectorului 1”, spune PSD în comunicatul oficial, transmite news.ro. 

Potrivit social-democraţilor, ”de astăzi, Clotilde Armand a devenit oficial „un penal într-o funcţie publică”, care conform principiilor invocate până acum cu vehemenţă de USR, ar fi trebui să fie deja exclusă din partid şi cu demisia scrisă din poziţia de primar”.

”Atitudinea duplicitară de până acum a conducerii USR, prin care face scut în jurul penalilor din partid, a fost justificată în mod jenant prin faptul nu s-a început oficial urmărirea penală împotriva lor. Totul deşi sesizările depuse la Parchet de instituţiile statului conţineau indicii temeinice privind săvârşirea unor fapte penale. Această abordare a arătat dublul standard practicat de USR: principiile de integritate invocate pentru reprezentanţii altor partide nu se aplică în cazul propriilor colegi de partid! USR nu mai are, de astăzi, nici un fel de scuză! Menţinerea în partid a penalei Clotilde Armand înseamnă sfidarea şi trădarea fără jenă a cetăţenilor care au cerut respectarea criteriilor de integritate în clasa politică românească”, spune PSD, conform sursei citate. 

Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand s-a aflat marţi la Parchetul Judecătoriei Sectorului 1, pentru a fi audiată în dosarul în care a fost acuzată de Agenţia Naţională de Integritate (ANI) de conflict de interese administrativ şi incompatibilitate.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, este urmărită penal pentru comiterea infracţiunii de folosire a funcţiei pentru favorizarea unor persoane, în formă continuată, ea fiind acuzată că s-a desemnat manager al unui proiect şi a încasat venituri din această activitate.
 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?