Prima pagină » Putin, somat să înceapă negocierile pentru pace. Situația reală a armatei ruse pe front

Putin, somat să înceapă negocierile pentru pace. Situația reală a armatei ruse pe front

by A. Ionut
0 comment

Putin a fost informat că peninsula Crimeea nu mai poate fi păstrată de armata rusă. Este informația bombă apărută pe un grup de Telegram care citează surse ale Serviciului Rus de Informații. Jurnaliștii au dezvăluit și rapoartele pe care le-a primit Putin cu pierderile reale pe care le-a suferit armata rusă.

Experții Consiliului de Securitate l-au anunțat pe liderul de la Kremlin că ar trebui să treacă urgent la negocieri de pace cu Ucraina.

Peninsula Crimeea este un obiectiv major pentru ucraineni în noua contraofensivă. În ultimele săptămâni, forțele lui Zelenski au lansat tot mai multe atacuri în peninsulă. Experții ruși din cadrul Consiliului de Securitate i-au transmis un raport preliminar șocant lui Vladimir Putin.

Aceiași experți l-au informat pe Putin și despre pierderile reale care se ridică la 230.000 de soldați morți, grav răniți și dispăruți. Autorii raportului recomandă liderului de la Kremlin să ajungă la un „gest de bunăvoință” și să cheme Ucraina la masa negocierilor pentru pace. Decizia trebuie luată cât mai repede, spun experții Consiliului de Securitate, altfel consecințele vor fi grave pentru Rusia.

Un oficial de rang înalt numit de Rusia în Crimeea a declarat că Ucraina a folosit o dronă cu reacție ca să lovească o bază aeriană din Crimeea.

În timp ce armata rusă își mobiliza flota în Marea Neagră, ucrainenii distrugeau un transport feroviar cu rachete de croazieră înainte să ajungă în portul Sevastopol.

Explozia rachetelor Kalibr a dat alerta în toată peninsula. Familia guvernatorului instalat de Kremlin la Crimeea a plecat deja să se stabilească în Dubai.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?