Prima pagină » Rareș Bogdan declară război celor care atacă PNL: Începând de acum nu mai acceptăm niciun fel de atac. Vom deveni băieţi extrem de agresivi, extrem de duri şi extrem de radicali în coaliţie. S-a încheiat cu binele

Rareș Bogdan declară război celor care atacă PNL: Începând de acum nu mai acceptăm niciun fel de atac. Vom deveni băieţi extrem de agresivi, extrem de duri şi extrem de radicali în coaliţie. S-a încheiat cu binele

by A. Ionut
0 comment

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat luni, la intrarea în şedinţa Coaliţiei, că PNL nu va ieşit de la guvernare dar vor fi extrem de duri, începând de acum şi trebuie să fie trataţi pe picior de egalitate, pentru că nu mai acceptă niciun fel de atac şi niciun fel de încercare de a izola PNL.

Rareş Bogdan susține că nu există un curent în PNL privind ieşirea de la guvernare, iar vocile critice din şedinţele conducerii erau ”exasperate de o relaţie tensionată cu PSD în teritoriu”.

”PNL nu părăseşte guvernarea, nu părăseşte corabia atunci când e greu, în plină furtună, ne-am asumat guvernarea în timpul pandemiei, ne-am asumat guvernarea în începutul războiului din Ucraina şi în vremurile extrem de complicate ale crizei energetice, nu avem niciun motiv să părăsim guvernarea, dar vom fi extrem de duri, începând de acum şi trebuie să fim trataţi pe picior de egalitate, pentru că nu mai acceptăm niciun fel de atac şi niciun fel de încercare de a izola PNL, sau de a pune la colţ primarii noştri, preşedinţii de CJ, sau reprezentanţii noştri din teritoriu”, a spus Rareş Bogdan, conform news.ro.

Rareș Bogdan subliniază că liberalii nu părăsesc guvernarea pentru că sunt responsabili şi au o asumare clară în faţa românilor.

”Dacă alţii vor să părăsească guvernarea, pot să o facă, noi vom guverna în continuare. Suntem oameni cât se poate de raţionali, numai că aşa nu se mai poate, lucrurile nu mai merg ca până acum, s-a încheiat cu partea de răbdare, am lăsat prea mult capul plecat, am fost mult prea răbdători cu cei care în momentul în care au văzut că ne dorim foarte mult ca românii să nu sufere şi să guvernăm pentru România, înainte de orice, au crezut că este o formă de slăbiciune. (..) Am fost mult prea cuminţi în coaliţie, vom deveni băieţi extrem de agresivi, extrem de duri şi extrem de radicali din coaliţie. S-a încheiat cu binele”, a precizat Rareş Bogdan, coonform sursei citate. 

Prim-vicepreşedintele PNL a spus că atunci când vor fi atacaţi lideri precum Dan Motreanu, Emil Boc, Ilie Bolojan, Nicolae Ciucă, vor acţiona cu supramăsură.

”În momentul în care va fi atacată Raluca Turcan, sau Cătălin Predoiu, sau Alina Gorghiu, sau Gheorghe Flutur sau Rareş Bogdan, nu vom mai tăcea şi ne vom lăsa gurile de foc să reacţioneze pe foc, în momentul în care se va întâmpla asta. Adică, noi ştim să respectăm, dar trebuie să fim respectaţi”, a afirmat Rareş Bogdan.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?