Prima pagină » Familia Grindeanu devine din ce în ce mai bogată! Soția ministrului și-a cumpărat firmă de imobiliare

Familia Grindeanu devine din ce în ce mai bogată! Soția ministrului și-a cumpărat firmă de imobiliare

by B. R.
0 comment

Familia Grindeanu devine din ce în ce mai bogată. Soția ministrului Transporturilor a preluat o firmă de imobiliare de la prim-vicepreședintele PSD Timiș.  

Mihaela Grindeanu a preluat firma de la familia antreprenorului Adrian Cionca, prim-vicepreședintele PSD Timiș, care deține un grup de companii în domeniul imobiliar.

Sediul companiei este situat în comuna bogaților, mai exact Dumbrăvița. Mihaela Grindeanu a preluat integral părțile sociale ale acestei firme și a devenit astfel unicul asociat.

Dumbrăvița s-a clasat anul trecut pe locul șapte în topul comunelor din România în ceea ce privește veniturile. Asta deși pentru mulți ani a ocupat prima poziție în acest clasament.

Acum, Mihaela Grindeanu a preluat integral părțile sociale ale companiei. Ea a devenit astfel unicul asociat. Cu toate acestea, administrarea Store Next Image SRL a rămas în responsabilitatea firmei RPC-Assets Management SRL, care aparține familiei Cionca.

În ceea ce privește rezultatele financiare, în 2022, Store Next Image SRL a înregistrat pierderi în valoare de aproximativ 31.000 de lei, la venituri de 11.000 de lei.

În 2021, compania a încasat peste șase milioane de lei.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?