Prima pagină » S-a deschis primul parc de aventură din județul Galați

S-a deschis primul parc de aventură din județul Galați

by B. R.
0 comment

Astăzi și-a deschis porțile parcul de aventură din Pădurea Gârboavele, județul Galați. Investiția totală este de 1,6 milioane de lei, fonduri europene.  Proiectul a fost unul internațional și a fost pus la punct împreună cu autorități din raionul Cantemir – Republica Moldova, orașul Kutaisi – Republica Georgia, orașul Vilkovo – Ucraina și județul Constanța. Atracția parcului sunt cele două tiroliene de 150 și 180 de metri lungime.  

Noul parc pentru temerarii din județul Galați are nu mai puțin de 15 trase și zeci de jocuri interactive de care s-au bucurat în prima zi copiii care sunt în grija Direcției de Protecția Copilului, dar și un grup de ucraineni curajoși. “Gălățenii și nu numai vor avea parte de multă adrenalină, distracție, bună dispoziție și relaxare în aer liber. Mai mult, vom amenaja în perioada următoare și drumul până la acest parc de aventură, constructorul fiind deja desemnat. În acest moment, Pădurea Gârboavele a devenit un excelent loc de petrecere a timpului liber alături de întreaga familie – fie la un picnic, fie în Parcul de Aventură, la ZOO sau la Muzeul Satului și Muzeul Pescăresc”, a spus la inaugurare Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.

Fiecare temerar primește la intrare un echipament de securitate, iar limitele de vârstă, înălțime și greutate (maximum 100 de kg) sunt afișate la începutul fiecărui traseu. Parcul va fi deschis de miercuri până duminică, între orele 10 și 20, iar intrarea pornește de la 25 de lei pentru un copil.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?