Prima pagină » Tânăr mort după ce poarta de fotbal s-a prăbușit pe el. Primăria tăiase cu flexul construcția

Tânăr mort după ce poarta de fotbal s-a prăbușit pe el. Primăria tăiase cu flexul construcția

by B. R.
0 comment

Un tânăr a avut parte de o moarte șocantă în județul Argeș. El s-a prins de poarta de fotbal de pe stadionul din comuna lui, însă construcția metalică s-a prăbușit și l-a strivit. Poarta fusese mutată de angajații primăriei pentru ziua comunei.

Era un obicei al lui, să treacă pe acolo, să se sprijine de poarta de fotbal, să se prindă cu mâinile de ea. Stelian era ca un copil. Corpul lui s-a dezvoltat mai repede decât mintea. Era blând, cuminte, nu a supărat niciodată pe nimeni”, a spus pentru Libertatea un prieten al tânărului.

Era ora 20:17. Asta e ora când am sunat la 112. Am solicitat o ambulanță SMURD, a venit o ambulanță obișnuită. A ajuns după 45 de minute de la apel. I-am mai sunat, văzând că întârzie, mi-au răspuns: «stai, domle, că venim, sunt curbe pe traseu!». Până să ajungă ei, am reușit eu să-l trezesc de vreo două ori pe Stelian. L-au urcat în Salvare, când au ajuns la spital, în Pitești, l-au intubat imediat. De atunci, nu a mai fost conștient”, a spus un martor.

Cu aproximativ o săptămână înainte de tragicul eveniment, Primăria Troița-Groși a a organizat ziua comunei. Trei angajați ai primăriei au demontat porțile de fotbal pentru a face mai mult loc petrecăreților. Șocant este că porțile au fost tăiate cu flexul pentru că erau prea bine ancorate în sol.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?