Prima pagină » Tânărul care a ucis o oameni și a rănit alți 13 a fost prins. Serbia este sub teroare

Tânărul care a ucis o oameni și a rănit alți 13 a fost prins. Serbia este sub teroare

by A. Ionut
0 comment

Tânărul de 21 de ani care a ucis 8 oameni și a rănit alți 13 a fost prins la aproximativ 100 km distanță de locul atacurilor. Cel puțin 8 persoane au murit în al doilea atac armat în masă în două zile, în Serbia. 13 persoane au fost rănite, dintre care 7 se află în stare critică.

Din primele informații, conflictul ar fi izbucnit în curtea unei școli. Atacatorul s-a certat cu câțiva tineri, a mers acasă, de unde a luat arma tatălui său care este colonel în armata sârbă, s-a întors la locul conflictului, a tras în cei cu care se certase, după care și-a continuat drumul și a folosit arma pentru a ucide și a răni alți oameni, din alte două sate. 

Incidentul a avut lângă capitala Serbiei. Atacatorul a tras focuri de armă în mai multe sate din jurul Mladenovac, mai întâi în satul Dubona, apoi în Malo Orašje și apoi în Šepšin. 

Printre victime se află un polițist care ar fi încercat să îl oprească pe tânăr, dar și sora acestuia.

Este al doilea atac armat sângeros care cutremură țara, în numai două zile, după masacrul de la școala din Belgrad. Serbia este a treia țară din lume în ceea ce privește numărul de arme de foc deținute de civili. 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?