Prima pagină » VIDEO | Gabriel Avramescu, mesaj tranșant pentru PSD: pătați imaginea democrației

VIDEO | Gabriel Avramescu, mesaj tranșant pentru PSD: pătați imaginea democrației

by B. R.
0 comment

Președintele PNL Buzău, deputatul Gabriel Avramescu, a taxat dur încercările colegilor de coaliție de a-și face imagine. „Pătați imaginea democrației în România”, este mesajul tranșat transmis de Avramescu. Acesta a postat și un filmuleț în care arată clar cum își fac campanie social-democrații la petreceri pe manele.      

„Domn` Ciolacu președinte, România dă înainte / Romașcanu la Cultură, pe noi toți ne doare-n mână / Și Dodo la Prefectură, pe noi toți ne doare-n mână” – sunt versurile controversate pe care le recitau și pe care se distrau politicienii.

Liderul PNL Buzău a amintit și de încercările altor politicieni de a ieși în evidență: Este momentul să vă rupeți de mentalitatea de baroni și de stăpâni absoluți ai României, a scris Avramescu pe Facebook.

„Mi-e foarte greu să nu taxez derapajul grav pe care l-am constatat la domnul Lungu, care, într-un jalnic moment de imagine, s-a hotărât să imortalizeze momentul în care aprindea lumânări la mormântul Brătienilor. Mă întreb eu, domnule Lungu: Ați uitat de ce îl aveți pe domnul Dodo la Prefectură? Dacă ar fi să ascultăm noile video-uri de la petrecerile voastre, răspunsul este simplu: “Să vă doară-n mână!”
Mai vin să vă întreb domnilor Lungu și Stanciu, atunci când trimiteați flori mamelor președintelor TNL Buzău, deși tinerii liberali de la Buzău nu erau implicați în scandalul de la mare pe care l-ați folosit să vă faceți imagine, ați uitat de Dodo de la Prefectură și de Matache de la Primărie?”, se arată în mesajul președintelui PNL Buzău.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?