Prima pagină » VIDEO | Momentul impactului teribil din Ungaria, filmat de camera de bord a unei mașini. Trupul neînsuflețit al unei persoane, găsit sub o mașină care a ars. Trei români implicați

VIDEO | Momentul impactului teribil din Ungaria, filmat de camera de bord a unei mașini. Trupul neînsuflețit al unei persoane, găsit sub o mașină care a ars. Trei români implicați

by B. R.
0 comment

O cameră de bord aflată pe una dintre mașinile care au fost implicate în accidentul cumplit care a avut loc pe autostrada M1 din Ungaria a surprins momentul coliziunii. Trupul neînsuflețit al unei persoane, găsit sub o mașină care a ars.  Trei români se află în stare gravă pe patul de spital.  

Carambolul teribil s-a produs în apropierea capitalei Ungariei, în urma căruia o persoană și-a pierdut viața, iar alte zeci au fost rănite și transportate la spital, dintre care 19 sunt în stare gravă.

În accidentul devastator au fost implicate 5 camioane și 37 de vehicule de diferite dimensiuni, 19 dintre acestea au luat foc.

Operatorul autostrăzilor din Ungaria a scris într-o postare pe Facebook că o furtună de praf puternică a redus brusc vizibilitatea în zonă. Rafala extrem de puternică de vânt a lovit pe o fâșie de 20 de metri lățime. În ultimele zile s-a lucrat pe terenul agricol din jur, iar vântul cu forță de uragan a ridicat praf și l-a aruncat pe autostradă.

În imagini se poate vedea că autovehiculul din care s-a filmat avea o viteză de 90 de km/oră în momentul în care a intrat în această coliziune.

Potrivit presei ungare, 39 de persoane au fost transportate la spital, printre care trei români.  Trupul neînsuflețit al unei persoane a fost găsit de salvatori sub o mașină arsă.

Poliția a închis autostrada M1 pe ambele sensuri.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?