Prima pagină » VIDEO | George Simion, scandal uriaș la Taverna Racilor. Pescobar, susținut de președintele AUR. Miza ascunsă

VIDEO | George Simion, scandal uriaș la Taverna Racilor. Pescobar, susținut de președintele AUR. Miza ascunsă

by B. R.
0 comment

Scandalul uriaș de la Taverna Racilor se extinde până în sânul partidului AUR. Paul Nicolau, supranumit și Pescobar, este susținut hiar de președintele AUR George Simion împotriva șefului ANPC Horia Constantinescu.

La auzul acestei vești, George Simion, președintele AUR, a mers la celebra locație Taverna Racilor – Herăstrău și a declanșat un război împotriva lui Horia Constantinescu, șeful ANPC.

Președintele AUR a descins și la ANPC să ceară explicații de ce șeful inspectorilor sanitari îl vânează atât de mult pe Baronul Scoicilor.

În cadrul întrevederii, Simion l-a acuzat pe șeful ANPC că închide firmele românești și nu ia măsuri împotriva celor străine.

Potrivit unor surse, Paul Nicolau, patronul restaurantelor de lux ar fi urmat să candideze în 2024. Nu este clar dacă pe listele AUR, însă George Simion a fost primul lider politic care a făcut scandal după ce ANPC a închis tavernele de fițe.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?