Prima pagină » VIDEO | Imagini tulburătoare: doi polonezi au încercat să-și omoare copilul. Momentul teribil, transmis live pe TikTok

VIDEO | Imagini tulburătoare: doi polonezi au încercat să-și omoare copilul. Momentul teribil, transmis live pe TikTok

by B. R.
0 comment

Părinții unui copil din Polonia au fost reținuți după ce tatăl a încercat să îl sugrume pe băiat, în timp ce mama sa privea pasivă, spunând că „așa poate va fi pace”. Scenele șocante au fost transmise live pe TikTok.    

Ofițerii de la Protecția Copilului au anunțat Poliția, după ce imaginile tulburătoare au ajuns virale.

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

Bărbatul și-a imobilizat fiul și apoi a încercat să îl sufoce sub greutatea propriului corp. Copilul a început să țipe și i-a cerut ajutorul mamei sale, dar aceasta nu a reacționat.

„Poate va fi în sfârșit pace”, se aude femeie spunând pe înregistrare.

În cele din urmă, bărbatul i-a dat drumul fiului său când a văzut că acesta nu mai poate să respire. Speriată, mama sa l-a luat în brațe și a încercat să îl ajute să își revină. La un moment dat, băiatul a început să respire din nou.

„Este posibil să fi fost la un pas de tragedie. Părinții au transmis întreaga scenă pe TikTok. Cineva a înregistrat și ne-a trimis filmarea. Imediat am alertat poliția din Dabrowa Gornicza”, a declarat Karolina Krupa-Gawel, de la direcția pentru protecția copilului din Polonia.

Poliția a anunțat că părinții copilului au fost reținuți și a fost demarată o investigație. Cei doi riscă o pedeapsă de până la 15 ani de închisoare pentru acte de violență împotriva unui copil.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?