Prima pagină » VIDEO: Incendiu violent în Craiova. Pompierii au fost agresați de locatarii nervoși

VIDEO: Incendiu violent în Craiova. Pompierii au fost agresați de locatarii nervoși

by B. R.
0 comment

Mansarda unui bloc din Craiova a luat foc în această dimineață, iar flăcările au ajuns și la clădirile de lângă. Localnicii sunt extrem de revoltați. Ei spun că pompierii au ajuns foarte târziu la locul incendiuluui și, atunci când au venit, au fost agresați. Inclusiv purtătorul de cuvânt a fost luat la palme, iar pompierilor le-au fost luate din mâini furtunurile. Cei de la ISU spun că hidranții nu funcționau și nu au avut cale de acces către clădire. 


Focul a pornit de la ultimul etaj al unui bloc și a ajuns rapid la clădirea de lângă. Din fericire, toți oamenii care locuiau în clădirile afectate au reușit să fugă la timp. O femeie a suferit un atac de panică, iar un bărbat a fost dus de urgență la spital cu arsuri la mâini.

Zeci de pompieri au ajuns la blocul în flăcări, însă oamenii care au fugit de flăcări s-au revoltat că intervenția a fost târzie. Ei chiar i-au agresat pe pompieri. Un bărbat l-a luat la palme pe purtătorul de cuvânt al ISU, iar altor pompieri le-au fost smulse furtunurile din mâini. Zeci de pompieri și jandarmi au fost chemați în ajutor de pompierii agresați.

Autoritățile au pornit o anchetă să afle dacă blocurile au fost construite legal. Pompierii nu au avut o cale de acces pentru intervenție, iar hidranții din zonă nu erau funcționali. Se pare că focul a pornit din cauza unei lumânări care a fost lăsată aprinsă de proprietarul unei grasoniere.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?