Prima pagină » VIDEO | Scandal la primăria din Crevedia! Șoșoacă a dat buzna peste primarul vizibil deranjat: „Sunt implicate serviciile secrete în acest GPL”

VIDEO | Scandal la primăria din Crevedia! Șoșoacă a dat buzna peste primarul vizibil deranjat: „Sunt implicate serviciile secrete în acest GPL”

by B. R.
0 comment
Ședință cu scandal la primăria din Crevedia! Reprezentanții instituției au anunțat o întâlnire cu reprezentanții firmei ce dețin stația GPL, care a sărit în ser în 26 august. Scopul ar fi fost găsirea unor soluții pentru oamenii care și-au pierdut casele în urma tragediei, însă a ajuns o ședință cu ușile închise, dat fiind faptul că a fost interzis accesul presei care s-a deplasat la fața locului. Cu toate acestea, senatoarea Diana Șoșoacă a forțat ușa și a dat buzna peste primar. Alături de ea au intrat atât reprezentanții presei, cât și oamenii care au rămas pe străzi și care cer despăgubiri. În imagini, primarul Florin Petre se arată vizibil deranjat, speriat și nervos.  

Întrebat în cât timp vor fi reparate casele distruse, avocatul firmei care deține stația GPL a declarat că nu poate estima un termen.

Oamenii păgubiți au reacționat vehement, susținând că au nevoie de case, nu de contracte. Au declarat că locuiesc în case distruse, care ar cădea peste ei la cel mai mic cutremur.

„Până acum nu v-am văzut la față. Vreau să fiu despăgubită material, nu moral. Am în familie un bebeluș de 7 luni care în ziua exploziei a rămas fără lapte. Băiețelul a rămas fără pian. Am nevoie de bani, nu de o firmă de construcții”, a declarat o localnică. 

Diana Șoșoacă a intervenit vehement, în stilul propriu: 

„Sunt implicate serviciile secrete în acest GPL. Nu semnați nimic cu ei. Reconstruirea caselor va începe de miercuri cu sprijinul Patriarhiei și a partidului SOS România”, a declarat Diana Șoșoacă.

 În ziua în care o a patra victimă a exploziei din Crevedia a murit, primarul din localitate încă refuză să privească realitatea în faţă. Florin Petre, primarul din Crevedia, a făcut în această dimineaţă un adevărat tur de forţă prin localitate, dar nu a da explicaţii oamenilor. 

În această dimineaţă primarul din Crevedia a fugit prin comună şi a ajuns să se ascundă de localnici într-un magazin. Ulterior, după ce a ajuns în sediul Primăriei, Florin Petre s-a ascuns şi de jurnalişti şi nu a dorit să răspundă niciunei întrebări. Edilul s-a baricadat în biroul său şi a închis uşa în nas reprezentanţilor presei.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?