Prima pagină » Simion o ia pe urmele lui Dragnea: „Mă aștept să fiu asasinat”

Simion o ia pe urmele lui Dragnea: „Mă aștept să fiu asasinat”

by B. R.
0 comment

George Simion, liderul AUR a declarat că se teme pentru viața lui înaintea alegerilor de anul viitor. Acesta a făcut declarațiile la România TV, unde s-a lansat într-un atac furibund la adresa celor care nu gândesc ca el.

Este posibil orice, inclusiv eliminarea fizică. Suntem primul partid de opoziție, anti-sistem. Acest lucru nu e acceptat de către cei care vor ca românii să rămână iobagi, în poziția ghiocelului la Bruxelles.(…) Vom lupta până la capăt: ori ei, ori noi! Mă urmăresc mașinile oriunde mă duc. Telefoanele îmi sunt ascultate. Am ajuns să ne facem strategiile AUR departe de zonele unde există semnale GSM. E un sistem de teroare (…)”, a spus Simion. 

Liderul AUR prezintă alegerile de anul viitor ca o luptă între două mari forțe: Avem în spate patrioții români, oamenii care gândesc AUR, care nu vor vota cu PSD și PNL Spune presa din Israel – acolo sunt la putere conservatorii. Așa se întâmplă și-n Italia, Polonia, Ungaria, la anul va fi așa și în SUA și România! E un război între forțele globaliste și conservatoare. Trebuie să spunem un NU hotărât ideologiei LGBT, woke și cancel culture. Până acum, nu a existat un partid patriotic în România. E timpul ca patrioții să preia puterea în România, țară condusă de multinaționale și de ucigași de bătrâni”. 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?