Prima pagină » Drumurile radiale care leagă Bucureștiul de Autostrada de centură, tot mai aproape de realizare. S-a finalizat licitația pentru studiul de fezabilitate al Drumului Radial 9

Drumurile radiale care leagă Bucureștiul de Autostrada de centură, tot mai aproape de realizare. S-a finalizat licitația pentru studiul de fezabilitate al Drumului Radial 9

by Maria I.
0 comment
Drumurile radiale care leagă Bucureștiul de autostrada de centură, tot mai aproape de realizare. S-a finalizat licitația pentru studiul de fezabilitate al Drumului Radial 9

A fost desemnat câștigătorul licitației pentru realizarea studiului de fezabilitate al drumului radial care realizează conexiunea Vidra-Autostrada A0-DNCB – Bulevardul Metalurgiei, transmite Primăria Capitalei.

Cele 10 drumuri radiale vor facilita legătura dintre București și județul Ilfov. Acestea sunt prelungiri ale unor bulevarde din Capitală, care se vor intersecta cu șoseaua de centură și se vor conecta la autostrada de centură: Bd. Timișoara, Calea Giulești, Bd. Poligrafiei, zona Pipera, Șos. Dobroești, Splaiul Unirii, Bd. Metalurgiei, Prelungirea Ferentari.

“Am parcurs o nouă etapă pentru implementarea proiectului drumurilor radiale care vor lega Bucureștiul de viitoarea autostradă de centură: a fost desemnat câștigătorul licitației pentru realizarea studiului de fezabilitate pentru Drumului Radial 9: Asocierea DP Consult SA – Explan SRL – Geologic Site SRL.

Valoarea ofertată pentru studiul de fezabilitate (SF), elaborare Proiect pentru Autorizarea Executării Lucrărilor de Construire (PAC) și obținerea Autorizației de Construire (AC) este de 16.317.450 lei fără TVA.

Drumul Radial 9 – Sud Expres are o lungime de 13.86 km și realizează conexiunea Vidra (Ilfov) – Autostrada A0 – DNCB – Bulevardul Metalurgiei/Gara Progresu.”,  a transmis Primarul General, Nicușor Dan.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?