Prima pagină » VIDEO: Fiica soților morți în Crevedia a reușit să intre în curte. Soțul ei are acum dosar penal

VIDEO: Fiica soților morți în Crevedia a reușit să intre în curte. Soțul ei are acum dosar penal

by B. R.
0 comment

Imagini șocante surprinse în curtea soților morți la Crevedia au apărut în mediul online. Fiica lor și soțul ei au intrat în curte, au filmat o bucată din cisterna care a explodat, dar bărbatul s-a ales cu dosar penal. Mai mult, acesta ar fi încătușat și lovit de oamenii legii. 


„Așa se poartă autoritățile după ce am pierdut ambii părinți, noi încercând să hrănim animalele rămase în viață și să luăm niște haine. Acest om a fost trimis de comandantul lor să ne însoțească până la poartă,iar în curte să intre doar domnul pompier. Respect pentru pompierul care s-a oferit să ne ajute cu hrănirea animalelor, iar celălalt om a intrat să ne spună că trebuie să ne păzească să nu furăm ceva sau să fugim. Într-un final a ajuns soțul meu la secția de poliție încătușat de comandant și încă 2 persoane, iar pe mine m-a bruscat să ies odată din curte, de parcă am fi fost niște criminali, fiindcă domnul comandant a fost supărat că am folosit telefonul în condițiile în care și el avea telefonul la el (oare era închis să nu existe pericolul unei explozii?). Așadar domnul comandant i-a făcut dosar penal și i-a dat amendă maximă soțului meu”, a scris fiica celor doi soți morți pe Facebook. 

Strada unde au explodat cisternele GPS este în continuare închisă, iar localnicii pot trece doar dacă semenează declarații pe propria răsundere.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?