Prima pagină » Corupția a ajuns la cote ALARMANTE în Ucraina. Afaceriștii, scrisoare pentru Zelenski

Corupția a ajuns la cote ALARMANTE în Ucraina. Afaceriștii, scrisoare pentru Zelenski

by B. R.
0 comment
Președintele ucrainean Volodimir Zelenski așteaptă să primească ajutor militar suplimentar de la Occident
Corupția din Ucraina a ajuns la cote maxime. Zeci de afaceriști îi cer lui Volodimir Zelenski să intervină și îi acuză pe politicieni și judecători de corupție. Mai mult, antreprenorii avertizează că vor face un registru cu numele tuturor corupților. Între timp, șeful recrutărilor din Odesa a fost demis după dezvăluirile apărute în presă. Acesta ar avea proprietăți în Spania de milioane de euro.  

Corupția din Ucraina a ajuns la cote maxime. Cu un război care durează de mai bine de un an și jumătate, Ucraina este acum și mai mult măcinată de corupție. Antreprenorii i-au trimis lui Vladimir Zelenski o scrisoare în care îl avertizează că hoția din țară a ajuns la cote maxime, iar singurii care au de câștigat sunt rușii în război. 

„Exercitarea nedreaptă a puterii corupților în uniforme și haine judiciare a atins cote intolerabile. Având în vedere războiul în desfășurare, un astfel de comportament depășește simpla criminalitate. Oricine se angajează în astfel de acțiuni, purtând o uniformă militară sau o haină de judecător, pentru o mită în timp de război, trebuie să fie tras la răspundere”, se arată în scrisoarea semnată de 42 de patroni de companii cu mii de angajaţi.

Afaceriștii îi cer președintelui ucrainean să intervină. Mai mult, aceștia anunță că vor înființa un registru public al oficialilor și judecătorilor corupți.

Un caz de corupție major a fost demascat în Ucraina chiar zilele trecute. Șeful centrului de recrutare din Odesa a fost demis tocmai din cauza acestor acuzații. Evghen Borisov deține proprietăți de milioane de euro în Spania, așa cum a dezvăluit un fost deputat ucrainean. Potrivit informațiilor apărute în presă, părinții lui Borisov ar fi cumpărat recent o casă de patru milioane de euro în Marbella, Spania, dar și un birou în valoare de două milioane de euro.

Pentru a reduce cazurile de corupție, Vladimir Zelenski vrea ca Ucraina să treacă la o economie fără numerar. 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?