Prima pagină » Femeie sfâșiată de aligator în timp ce îşi plimba câinele, în SUA

Femeie sfâșiată de aligator în timp ce îşi plimba câinele, în SUA

by B. R.
0 comment

O femeie de 69 de ani din Carolina de Sud, SUA a fost sfâșiată de un aligator, în timp ce își plimba câinele. Femeia se afla pe marginea unei lagune din apropierea unui club de golf, când animalul periculos s-a năpustit rapid asupra ei.  

Femeia în vârstă de 69 de ani, al cărei nume nu a fost dezvăluit, a fost găsită moartă în zona Spanish Wells de pe Hilton Head Island, a anunţat biroul şerifului din comitatul Beaufort într-un comunicat. 

Victima a fost descoperită la marginea unei lagune din aproprierea clubului de golf. Un aligator părea să o păzească, a precizat biroul şerifului.

În cele din urmă, aligatorul a fost îndepărtat, iar corpul femeii, recuperat. O autopsie este în curs de desfăşurare. 

Acesta este cel de-al doilea atac mortal al unui aligator în comitatul Beaufort în ultimul an, a indicat biroul şerifului.

O altă femeie în vârstă de 88 de ani din Sun City a fost atacată de un aligator într-o lagună din apropierea casei sale în august 2022.

În Florida, în luna februarie, o altă femeie, în vârstă de 85 de ani, care îşi plimba şi ea câinele, a fost ucisă când un aligator a tras-o de picior într-un iaz, la Fort Pierce.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?