Prima pagină » Scandal sexual! Ministrul care a spus că s-a culcat cu „1.500 de femei”

Scandal sexual! Ministrul care a spus că s-a culcat cu „1.500 de femei”

by B. R.
0 comment
Ministrul adjunct al Culturii din Italia, Vittorio Sgarbi, se află în mijlocul unui adevărat scandal sexual. Opinia publică este revoltată de declarațiile recente ale acestuia, care s-a lăudat că a făcut sex cu 1.500 de femei și a spus că organul sexual masculin este un „organ al cunoașterii”.    

Un nou scandal sexual a izbucnit în Italia, avându-l drept protagonist pe un vechi amic de-al lui Silvio Berlusconi. Opoziția din Italia cere demisia lui Vittorio Sgarbi, în vârstă de 71 de ani, membru al guvernului. Sgarbi, care ocupă funcția de ministru adjunct al Culturii, a provocat un scandal recent prin declarațiile făcute la un eveniment organizat de Muzeul Național de Artă Modernă, în care a făcut referire la performanța sa sexuală și a descris organul sexual masculin ca fiind un „organ al cunoașterii”.    

În calitate de critic de artă, oficialul italian a fost implicat în trecut în relații cu vedete porno și a fost asociat cu celebrele petreceri bunga-bunga. Aceste acțiuni au stârnit nemulțumirea multor persoane, care solicită demisia sa din funcția de ministru.    

La un eveniment, acesta poate fi auzit inițial spunând că „organul sexual masculin este un instrument de cunoaștere, de penetrare, ne ajută să înțelegem lucrurile mai bine”. 

Apoi a spus că Berlusconi s-a culcat cu mai puțin de 100 de femei în viața sa, ceea ce pentru el este o „tragedie”. Sgarbi a fost întrebat despre numărul de femei cu care s-a culcat în viața sa.

„Nu am un instrument de măsurat (adică contorul penisului în original) așa că nu știu, dar pot estima o medie de trei femei pe lună și când eram activ am ajuns până la nouă pe lună. Deci cel puțin 1.500 de femei” a răspuns ministrul adjunct al Culturii din Italia.   

Conform presei italiene, Sgarbi se află într-o relație „deschisă” cu actrița și modelul Sabrina Cole, în vârstă de 50 de ani. După ce a fost primar în orașul Salemi, și-a pierdut funcția când a declarat că Mafia a fost implicată în consiliul său municipal.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?