Prima pagină » Cîțu dă de pământ cu Ciolacu: “A luat cu copy/paste toate taxele lui Dragnea”

Cîțu dă de pământ cu Ciolacu: “A luat cu copy/paste toate taxele lui Dragnea”

by B. R.
0 comment

Florin Cîțu, fost premier, îl atacă pe actualul prim-ministru într-o postare dură pe Facebook. Cîțu scrie că Ciolacu a copiat taxele propuse de Dragnea pe vremea când ultimul conducea Partidul Social Democrat.

”Partidul Național Liberal trebuie să susțină urgent eliminarea tuturor taxelor introduse prin OG 16/2022 și să se opună introducerii de taxe noi! PNL are datoria să-i apare pe români de gașca socialistă condusă de Ciolacu.
Ciolacu atacă tot ce înseamnă sector privat cu capital românesc sau străin, proprietate privată și antreprenori. Am avertizat că așa va face dacă ajunge premier.
Toate taxele promovate de Marcel Ciolacu sunt copy-paste după taxele lui Liviu Dragnea. De la supraimpozitarea contractelor part-time, la impozite mai mari pentru dividende și până la suprataxarea investițiilor străine directe în România (a companiilor mari cu acționari străini).
PNL trebuie să se lupte pentru români și nu să-i asigure lui Ciolacu o guvernare ușoară.
PNL este obligat să elimine în Parlament, incă de săptămâna viitoare, toate TAXELE NOCIVE introduse sau crescute de OG 16/2022 (supraimpozitare contracte part time, impozitul pe dividende crescut dela 5% la 8%, etc.)
În același timp trebuie să-i cerem lui Marcel Ciolacu să prezinte urgent variantele finale pentru reforma pensiilor speciale, reforma pensiilor și reforma salarizării. În această toamnă România ar fi trebuit să depună cerere de plată pentru tranșă 4 din PNRR dar încă nu am primit tranșa 2 (cel puțin o parte din ea).
România are două probleme mari în acest moment. PNRR este doar 4% finalizat (vs. media europeană de 11%) iar bugetul României a fost construit pe date false.
Nu ai cum să corectezi deficitul bugetar și dezastrul din PNRR cu oamenii care ne-au adus aici.
Reforma incepe cu schimbarea responsabililor pentru haosul din economie și din societate”, a scris Florin Cîțu pe pagina lui de socializare.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?