Prima pagină » Marea economie: mașini de 1 milion de euro la Ministerul Muncii în pragul falimentului național

Marea economie: mașini de 1 milion de euro la Ministerul Muncii în pragul falimentului național

by B. R.
0 comment

Cei de la USR acuză faptul că, în plină austeritate, Ministerul Muncii a dat aproape 1 milion de euro pe achiziția de autoturisme. Marius Budăi susține că ivestiția este cuprinsă în bugetul de anul trecut, iar procedurile au fost demarate în luna ianuarie, menţionând că s-au casat maşini de peste 15 ani vechime, iar achiziţiile au fost făcute prin programul Rabla şi prin PNRR.

„Am solicitat și eu de la Casele Județene de Pensii să-mi prezinte dacă achiziția a fost făcută cu licitație sau nu. Totuși, așteptăm de la Marius Ghinea și de la Cătălin Drulă să le explice românilor de i-a condamnat la sărăcie pe 50 de ani sau atunci când au fost ei la guvernare de ce nu le-a dat niciun leu la pensii și salarii. Mașinile sunt prinse în bugetul de anul trecut”, a spus Marius Budăi.

El a precizat că s-au casat maşini de peste 15 ani vechime, “care ar fi costat foarte mult la întreţinere şi nu mai erau sigure pentru circulaţie”. 

„Fiecare casă județeană de pensii a achiziționat mașinile prin Programul Rabla, iar automobilele sunt de producție internă. Alte mașini au fost achiziționate prin PNRR și este vorba de mașini electrice. Procedurile sunt începute din ianuarie, iar aceste mașini sunt prin PNRR. Cred că domnii Drulă și Ghinea suferă mult pentru consultanța aia din PNRR. Sunt 4 milioane de euro cuprinse la capitolul consultanță, pe Legea pensiilor, iar noi am achiziționat consultanță cu doar 2 milioane de euro. În general, USR a făcut consultanță, cât a stat la guvernare. Aceste achiziții sunt înscrise în PNRR și sunt achiziționate pentru reducerea poluării. Totuși, este începută procedura pe fiecare casă județeană de pensii, deci ei să explice cum au fost făcute achizițiile”, a declarat Marius Budăi.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?