Prima pagină » Ciucă îi dă lecții lui Ciolacu: ”Dialogul cu mediul de afaceri este obligatoriu”

Ciucă îi dă lecții lui Ciolacu: ”Dialogul cu mediul de afaceri este obligatoriu”

by B. R.
0 comment

Nicolae Ciucă, liderul PNL, s-a întâlnit azi cu reprezentanții Confederației Patronale ”Concordia” și ai Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR). Discuția apare după ce mai multe ONG-uri, sindicate și organizații de antreprenori l-au acuzat pe Ciolacu că ia decizii de austeritate fără să se consulte cu cei pe care îi afectează direct. 

Dialogul cu mediul de afaceri este obligatoriu înainte de a susține orice fel de modificări fiscale. Doar în acest mod putem ști punctul de vedere al companiilor care generează venituri bugetare, pentru a determina ce măsuri se pot lua în perioada următoare fără a afecta climatul investițional și locurile de muncă din mediul privat. În discuția de astăzi s-a confirmat un punct de vedere la care PNL ține foarte mult: mediul de afaceri trebuie să rămână cel puțin la fel de puternic pentru a putea reprezenta în continuare motorul dezvoltării României. De asemenea, nu ne dorim să afectăm, în niciun fel, veniturile sau puterea de cumpărare ale românilor și nici capacitatea companiilor de a-și desfășura activitatea în bune condiții și a face noi investiții”, a transmis pe Facebook Nicolae Ciucă după întâlnirea cu oamenii de afaceri.

Președintele Senatului a mai scris că viziunea PNL în negocierile din această perioadă este ca România să aibă un cadru fiscal predictibil și echilibrat. Asta dacă vrem o creștere economică susținută.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?