Prima pagină » Bode, mesaj tranșant de pe șantier: “La București e doar agitație politică, muncim împreună pentru români”

Bode, mesaj tranșant de pe șantier: “La București e doar agitație politică, muncim împreună pentru români”

by B. R.
0 comment

Lucian Bode, fostul ministrul al Transporturilor și al Afacerilor Interne, a fost azi pe șantierul autostrăzii Nuşfalău- Suplacu de Barcău împreună cu actualul ministrul Transporturilor. Bode a transmis de acolo că agitația de la București este doar una politică și că 20% dintre kilometri de autostradă de pe teritoriul țării noastre au fost inaugurați în mandatul lui la Transporturi și al lui Grindeau.

Aş vrea să vedeţi această vizită a domnului ministru ca o normalitate şi să dau câteva argumente. În noianul de ştiri negative care ne bombardează zi de zi şi ceas de ceas, normalitatea este foarte greu să fie prezentată în spaţiul public, iar prezenţa fostului ministru al Transporturilor cu actualul ministru al Transporturilor pe Autostrada Transilvania este un gest de normalitate politică, în primul rând, între noi doi. (…) Aveţi încredere că toată agitaţia asta politică de la Bucureşti este doar o agitaţie politică. Normalitatea este asta: muncim împreună în interesul celor care ne-au votat şi care ne-au trimis să rezolvăm problemele care ard şi problemele stringente ale ţării”, a spus Lucian Bode de pe șantierul autostrăzii.

Lucian Bode, fost ministru al Transporturilor, a transmis că infrastructura de transport este prioritatea coaliției și dovada sunt realizările concrete.

”20% din kilometrii de autostradă din România de astăzi au fost daţi în trafic în mandatul meu şi al domnului ministru Grindeanu. În ultimii 4 ani s-au dat în trafic 200 de kilometri de autostradă, din care peste 100 în mandatul domnului Grindeanu şi zero în accidentul numit Drulă, în mandatul domnului Drulă, zis şi zero kilometri de autostradă”, a mai spus ironic Bode care a subliniat și că în mandatul lui au fost semnate contractele pentru cinci loturi din Autostrada Transilvania.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?