Prima pagină » Deputatul Ciprian Ciubuc acuză AUR că a furat un proiect de lege: „Fii corect și nu ipocrit! Specifică în postare inițiatorul și co-inițiatorii”

Deputatul Ciprian Ciubuc acuză AUR că a furat un proiect de lege: „Fii corect și nu ipocrit! Specifică în postare inițiatorul și co-inițiatorii”

by B. R.
0 comment

Deputatul neafiliat Ciprian Ciubuc acuză AUR că-și arogă un proiect de lege, care, de fapt, nu este al formațiunii politice. Mai exact, Ciubuc îi cere senatorului AUR Claudiu Târziu „să corecteze postarea” pe care a făcut-o și „să menționeze inițiatorii” proiectului de lege, „nu să șl sume în dreptul AUR”.  Deputatul precizează că acest proiect legislativ este conceput și scris integral de el și semnat de mai mulți co-inițiatori. 

Potrivit sursei citate, este vorba despre o propunere legislativă privind sprijinul acordat românilor de pretutindeni

„Claudiu Târziu deontologic cum spui și tu trebuie să spui și sursa… în acest caz Proiectul nu e inițiat de voi (AUR) fii corect și nu ipocrit! Specifică în postare inițiatorul și co-inițiatorii. 

Toți românii și urmăritorii paginii lui Claudiu Târziu, trebuie să știți că acest proiect de lege este conceput și scris integral de subsemnatul deputat Ciprian Ciubuc și semnat de co-inițiatorii de mai jos”, a scris Ciprian Ciubuc pe Facebook.
 
Deputatul susține că proiectul de lege privind sprijinul acordat românilor de pretutindeni i-a fost trimis deputatului AUR Alin Coleșa pentru semnături în grupul din Camera Deputaților, dar că „zero atenție i s-a acordat”. Asta pentru că „e inițiat de Ciprian Ciubuc român basarabean fost deputat AUR care este într-un proces cu AUR, pentru excludere nestatutară dar și pentru că a contestat rezultatele așa zisului Congres AUR. Așa că mă bucur că într-un final dl. CLAUDIU TÂRZIU a susținut proiectul în comisia Românilor de Pretutindeni”, a completat Ciprian Ciubuc pe Facebook. 
 
Totul a pornit după ce senatorul AUR Claudiu Târziu și-a asumat în mod public propunerea legislativă privind sprijinul acordat românilor de pretutindeni. 
 
Și Diana Șoșoacă a răbufnit și acuză partidul AUR că a furat un proiect de lege la care a contribuit și ea. „E o dovadă de fățărnicie grosolană”, spune Șoșoacă, care subliniază că în AUR „apar, ocazional, ba consumatori de droguri, ba violatori, ba persoane de o violență extremă”. 

„Împreună cu deputatul Ciprian Ciubuc îi cer senatorului AUR Claudiu Târziu să rectifice minciuna pe care a lansat-o în spaţiul public prin care asumă în mod fals pentru partidul AUR paternitatea unui proiect de lege care nu este al AUR”, transmite aceasta, într-un comunicat de presă.

 

Co-inițiatorii care au semnat proiectul înainte de a fi depus pe circuitul legislativ sunt:

  • Iovanovici-Şoşoacă Diana – senator, președintele S.O.S. România;
  • Coleşa Ilie-Alin – deputat AUR; 
  • Focşa Dumitru-Viorel – deputat neafiliat;
  • Rusu Daniel-Gheorghe – deputat neafiliat.
 
 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?