Prima pagină » Grindeanu AMÂNĂ din nou inaugurarea podului de la Brăila; când se deschide circulația

Grindeanu AMÂNĂ din nou inaugurarea podului de la Brăila; când se deschide circulația

by B. R.
0 comment
Inaugurarea podului de la Brăila va fi amânată din nou. Abia pe 6 iulie se deschide circulația, deși podul trebuia să fie gata încă de la finalul anului trecut. Potrivit surselor, amânarea nu ar fi întâmplătoare, ci pentru că programul ministrului nu coincide cu programul președintelui țării, Klaus Iohannis. Acesta din urmă nu ar fi putut să fie prezent la data inițială, adică pe 27 iunie. 

Ministrul Sorin Grindeanu a venit cu explicații și și-a apărat proiectul. Iar alături de el a fost și europarlamentarul Mihai Tudose, care nu a ezitat nicio secundă să îi atace și să îi ironizeze pe cei toți cei care critică podul. 

„Din 6 iulie se va da drumul la circulație. Orice zi câștigată până atunci pe care constructorul o va folosi pentru lucrări și pentru demontare sunt lucrări care nu pot fi executate sub trafic. Vor mai urma lucrări, până la finalul anului trebuie dată în circulație și varianta Jijila și se va termina și aceasta”, a spus Grindeanu. 

„Eu zic că e un moment importat pentru România, pentru faptul că se leagă regiuni istorice și o investiție de o asemenea anvergură a fost dus la final. Oricând e valabilă o traversare cu barca. Cui nu-i place, cei care nu or să facă niciodată… cu barca dedesubt e și romantic. Suntem la pod!! Au fost contestatari, întotdeauna există cineva care e nemulțumit de faptul că se face ceva. Un Gică contra. Până acum ne înjura toată lumea că nu e podul, acum că nu e nu știu ce la ieșirea spre Jijila sau spre Măcin al patrulea stâng e un pic mai jos, întotdeauna va mai fi ceva de făcut. Nu a terminat nicio țara până acum”, a spus Mihai Tudose.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?