Prima pagină » Anunțul oficial Hidroelectrica: când vor ajunge românii cu facturile la zi

Anunțul oficial Hidroelectrica: când vor ajunge românii cu facturile la zi

by B. R.
0 comment
Preşedintele directoratului Hidroelectrica, Bogdan Badea, a afirmat, vineri, într-o conferință de presă, că săptămâna aceasta au fost emise peste un milion de facturi şi a precizat că într-o lună sau două lucrurile vor intra într-un făgaş normal. 

„Foarte curând vom ajunge la zi. Ritmul de emitere este unul care să nu pună o presiune extrem de mare pentru consumatori de aceea există o anumită secvenţialitate cu privire la transmiterea facturilor. Ceea ce vă pot spune este că doar săptămâna asta s-au emis peste un milion de facturi.

Din punct de vedere al capacităţii tehnice, suntem funcţionali la capacitate maximă şi la parametri maximi cu noile sisteme informatice. Este o chestiune de ordin comercial în relaţia cu clienţii să nu punem o presiune foarte mare, dar într-o lună, două lucrurile vor fi practic intrate într-un făgaş normal. Sperăm să nu surprize de ordin legislativ care să ne pună în situaţia de a trebui să implementăm diverse lucruri”, a declarat președintele directoratului Hidroelectrica. 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?