Prima pagină » Interlop din Buzău, la furat găini cu soția și amanta: am multe guri de hrănit

Interlop din Buzău, la furat găini cu soția și amanta: am multe guri de hrănit

by B. R.
0 comment

Vanghele, un interlop din Buzău a fost prins la furat găini din curțile oamenilor. Alături de el se aflau soția și amanta, care îl ajutau. Poliția a găsit în mașina acestuia 30 de păsări și un ied, toate furate din gospodării din Pănătău. 

„În ziua de 5 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Pârscov (Buzău) au fost sesizaţi cu privire la faptul că mai multe persoane, ce se deplasau cu un autoturism, au încercat să fure din curtea unei locuinţe mai multe păsări. Fapta a fost sesizată în jurul orei 15.00, de către persoana vătămată, o femeie în vârstă de 64 de ani, din Pănătău. 

Echipajul de Poliție care acționa în localitatea Cislau, în jurul orei 15.30, a observat un autoturism ce corespundea informaţiilor relatate de către persoana vătămată. Maşina se deplasa pe direcţia Brașov către Buzău, iar conducătorul acestuia a virat brusc la observarea autospecialei poliției. Mașina a fost prinsă din urmă în scurt timp. În autovehicul se aflau un bărbat şi două femei, cu vârste cuprinse între 44 şi 62 de ani, din Buzău şi Ialomiţa”, se arată într-o informare a IPJ Buzău.

Protagoniștii sunt Liviu Andronache, zis Vanghele, un lider interlop din Buzău, soția lui, Străina, dar și amanta acestuia, în vârstă de 44 de ani. 

În urma controlului autovehiculului, oamenii legii au descoperit în habitaclul mașinii și în portbagaj 30 de păsări și un ied. Vanghelie le-a mărturisit agenților că luaseră păsările și iedul din curțile oamenilor pentru consumul propriu, având multe guri de hrănit acasă, în palatul de lângă Piața Săracă. 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?