Prima pagină » VIDEO | Nicolae Ciucă: În 2021 nu ne dădea nimeni şansa să realizăm această Coaliţie. S-a putut

VIDEO | Nicolae Ciucă: În 2021 nu ne dădea nimeni şansa să realizăm această Coaliţie. S-a putut

by B. R.
0 comment

reşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă a declarat vineri, în cadrul RePatriot Summit, că în 2021 nu le dădea nimeni şansa să realizeze această Coaliţie, dar a existat acea vedere dincolo de prezent, în care se anticipa că urmează să gestioneze provocări mai serioase. 

”S-a putut, am guvernat împreună aproape 2 ani de zile. Am trecut ţara prin acele crize succesive şi suprapuse. Important este ce facem de aici înainte”, a mai spus Ciucă în cadrul evenimentului.

”Legătura între mine şi RePatriot s-a consolidat în anul 2018, când împreună pentru a identifica cele mai bune şi cele mai relevante căi de a sărbători cei 100 de ani de la Marea Unire, am lucrat împreună la un proiect care a reverberat şi după aceea, pentru că după ce am reuşit să onorăm cum se cuvine veteranii de Război care mai erau în viaţă, la vremea respectivă, am continuat şi proiectul respectiv s-a concretizat în măsuri care, într-adevăr, au reuşit să finalizeze proiectul nostru de a ne arăta recunoştinţa pentru ceea ce au făcut veteranii şi pentru ceea ce ne-au lăsat, ca noi astăzi să putem să trăim în linişte şi de a ne bucura de astfel de clipe. Am reuşit atunci să mărim indemnizaţia şi să o aducem la un nivel de decenţă, aşa cum se cuvine, şi pentru asta eu vă mulţumesc, pentru că împreună am reuşit să generăm această decizie”, a spus Nicolae Ciucă în discurs.

Preşedintele Senatului a arătat că Repatriot este o activitate de platformă integratoare.

”Eu cred că este o platformă, un networking care începe să se consolideze şi să producă efecte, ţinând cont de faptul că sunteţi la cea de a 8a ediţie şi suntem împreună. Trebuie să fim cu toţii împreună, pentru că, până la urmă, dezideratul, scopul acestei iniţiative a fost acela de a aduce împreună românii, indiferent unde îşi desfăşoară activitatea, în ţară sau peste hotare”, a subliniat Ciucă. Preşedintele Senatului a afimat că ”dincolo de cifrele legate de PIB, România după ce a aderat la NATO şi la Uniunea Europeană a avut cea mai dinamică creştere economică din Europa, 800%”.

 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?