Prima pagină » Nicolae Ciucă, mesaj ferm de ferm de Ziua comemorării Holocaustului: „Avem datoria să combatem extremismul și radicalizarea

Nicolae Ciucă, mesaj ferm de ferm de Ziua comemorării Holocaustului: „Avem datoria să combatem extremismul și radicalizarea

by B. R.
0 comment

De Ziua Națională a Comemorării Holocaustului, transmitem în primul rând solidaritatea noastră poporului evreu și Israelului, care în prezent se confruntă cu atacuri și violențe teribile, scrie pe Facebook președintele Senatului, Nicolae Ciiucă.

“Astăzi, de Ziua Națională a Comemorării Holocaustului, transmitem în primul rând solidaritatea noastră poporului evreu și Israelului, care în prezent se confruntă cu atacuri și violențe teribile. Condoleanțe tuturor celor care au pierdut pe cineva drag”, a spus Nicolae Ciucă. 

Liderul PNL amintește că data de 9 octombrie reprezintă începutul deportărilor evreilor din Bucovina în Transnistria, în perioada celui de-al doilea război mondial. 

“Un moment negru pentru istoria noastră, care nu trebuie uitat. Avem datoria să combatem extremismul și radicalizarea cu toată convingerea, pentru a evita să cădem în negrele greșeli ale trecutului. Să îi comemorăm cum se cuvine pe toți cei care au pierit în acea perioadă”, încheie Ciucă.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?