Prima pagină » Rafila s-a enervat când a fost întrebat de paturile pentru marii arși: „Nu eu mă ocup de acest lucru”

Rafila s-a enervat când a fost întrebat de paturile pentru marii arși: „Nu eu mă ocup de acest lucru”

by B. R.
0 comment
​Ministrul Sănătății a fost întrebat, joi, într-un briefing de presă la Guvern, când au fost acreditate în România 34 de paturi pentru mari arși în 6 spitale, despre care instituția pe care o conduce susține că există în acest moment în țara noastră. Vreți o informație de la mine pe care nu pot să v-o dau în momentul de față, pentru că nu eu mă ocup de acest lucru”, a răspuns Rafila. 

„Eu, personal, am fost ieri la Spitalul Floreasca, ulterior m-am dus în Centrul de mari arși. Vă vom pune la dispoziție și imaginile din acest centru de mari arși de la Floreasca și încet-încet le vom aduna pe toate pentru a vi le pune la dispoziție”, a fost răspunsul lui Alexandru Rafila, care, ulterior, a început să citească lista celor 34 de paturi transmisă public zilele trecute de Ministerul Sănătății și adăugat că România va construi 3 noi centre pentru arși până în anul 2025.

În momentul în care reporterul a insistat ca ministrul Sănătății să precizeze când au fost acreditate 34 de paturi pentru mari arși, Alexandru Rafila a răspuns iritat: „Eu v-am spus să faceți o solicitare și vom răspunde pentru fiecare. Dumneavoastră vreți o informație de la mine pe care nu pot să v-o dau în momentul de față, pentru că nu eu mă ocup de acest lucru. N-am… (…) Trebuie să pot să aflu informațiile, dacă suntem de bună credință, ca să le putem să le și oferim.”

​Ministerul Sănătății susține, într-un document transmis marți presei, că țara noastră are 34 de paturi pentru mari arși în 6 spitale: Spitalul Clinic de Urgență Floreasca din București, Spitalul Clinic de Urgență Chirurgie Plastică Reparatorie și Arși din București, Spitalul Clinic de Urgență Județean Sf. Spiridon din Iași, Spitalul Clinic Județean de Urgență „Pius Brânzeu” din Timișoara, Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni din București și Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din București (paturi pentru copii).

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?