Prima pagină » Incident șocant la Spitalul Județean din Slatina: Un bărbat a murit după ce a căzut de la etajul 3

Incident șocant la Spitalul Județean din Slatina: Un bărbat a murit după ce a căzut de la etajul 3

by B. R.
0 comment

Un nou incident șocant în spital. Un bolnav a murit după ce a căzut de la etaj. Polițiștii au deschis deja dosar penal pentru ucidere din culpă. 

Un pacient al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina a murit după ce a căzut de la etajul al treilea al unei clădiri din unitatea medicală, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Pacientul în cauză este un bărbat în vârstă de 46 de ani, din comuna Mărunţei, internat în urmă cu două zile în spitalul din Slatina.

„Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană se află întinsă pe sol în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Slatina. Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din comuna Mărunţei, judeţul Olt, ar fi căzut de la etajul 3 al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina”, au precizat reprezentanţii IPJ Olt.

Potrivit unor surse medicale, bărbatul s-ar fi aflat în sevraj alcoolic şi s-ar fi aruncat de la etaj. După ce a căzut de la etaj, bărbatului i s-au aplicat manevre de resuscitare, însă fără răspuns favorabil. Poliţiştii au deschis în cauză dosar penal pentru ucidere din culpă. 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?