Prima pagină » VIDEO | La un pas de bătaie: conflict între suporterii UTA și U Cluj înaintea partidei

VIDEO | La un pas de bătaie: conflict între suporterii UTA și U Cluj înaintea partidei

by B. R.
0 comment

Spiritele s-au încins chiar de dimineață în Arad între suporterii clujeni și utiști. Suporterii Universității Cluj au ajuns la Arad de la primele ore ale dimineții. Aceștia au fost așteptați de către jandarmi și au pornit din față de la Atrium Mall spre centrul orașului. Erau înarmați cu țevi de plastic și scandau lozinci vulgare împotriva Bătrânei Doamne.  

Suporterii arădeni și fanii celor de la Universitatea Cluj s-au răfuit înaintea partidei dintre cele două echipe.

Pe imaginile filmate de un localnic se vede cum fanii celor de la UTA îi atacă pe cei ai Universității Cluj, care aleargă pe străzile din Arad.

Fanii arădeni sunt înfrățiți cu cei de la Steaua, iar suporterii lui U sunt apropiați de dinamoviști.

„Aproximativ 15 suporteri ai echipei UTA, s-au îndreptat în zona unde se aflau fanii clujeni, manifestând un comportament provocator verbal, conflictual. Jandarmii și polițistii care, pentru a preveni un potențial conflict, însoțeau suporterii echipei oaspete încă de la sosirea în municipiul Arad, au intervenit prompt și au dezamorsat situația, evitând contactul fizic între cele două galerii. În continuare, facem un apel la calm și fair play și le solicităm suporterilor să nu se implice în niciun fel de confruntări sau alte manifestări violente”, au transmis jandarmii despre incident.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?