Prima pagină » Schimbare de Magistrat în procesul lui Vlad Pascu: Familiile victimelor speră la reîncadrarea juridică

Schimbare de Magistrat în procesul lui Vlad Pascu: Familiile victimelor speră la reîncadrarea juridică

by A Ioana
0 comment
vlad pascu

Vlad Pascu, tânărul acuzat că a condus sub influența drogurilor și a provocat accidentul mortal în care și-au pierdut viața Sebastian Olariu și Roberta Dragomir la 2 Mai, a fost adus joi dimineața la Judecătoria Mangalia.

Pascu a sosit cu puțin înainte de ora 10:00, fiind transportat într-o dubă cu girofar albastru, care a intrat în curtea interioară a judecătoriei pentru a-l proteja de privirile curioșilor și de presă.

Înaintea lui Vlad Pascu, la tribunal a sosit și Ancuța Popoviciu, care a refuzat să răspundă întrebărilor jurnaliștilor. Popoviciu este judecătoarea recuzată recent din acest dosar din cauza numeroaselor erori făcute pe parcursul procesului. Dosarul a fost preluat de judecătoarea Carmen Claudia Berevoescu, președinta Judecătoriei Mangalia.

Citeste si despre

Conferință de presă PNL: Siegfried Mureșan susține candidații Haralambie Epure și Marin Țole

La termenul de joi participă și părinții victimelor, familiile Olariu și Dragomir, care speră că noul magistrat va accepta schimbarea încadrării juridice a lui Pascu, în prezent judecat pentru ucidere din culpă. Mai mulți susținători ai familiilor victimelor s-au adunat în fața judecătoriei pentru a-și arăta solidaritatea. Prezența jandarmilor în zonă a fost sporită pentru a preveni eventuale incidente.

Consiliul Superior al Magistraturii a decis, marți, transferul judecătoarei Ioana Ancuţa Popoviciu de la Judecătoria Mangalia la Judecătoria Constanța, începând cu 1 iunie. Aceasta decizie a venit după ce Popoviciu a fost acuzată de comportament neadecvat de către familiile victimelor și avocații acestora.

Ne gasiti si pe Facebook

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?