Prima pagină » Trump anunță că îl va „zdrobi” pe Biden în 2024: o ţară cufundată în violenţă şi criminalitate, zdrobită de inflaţie, băncile se prăbuşec

Trump anunță că îl va „zdrobi” pe Biden în 2024: o ţară cufundată în violenţă şi criminalitate, zdrobită de inflaţie, băncile se prăbuşec

by B. R.
0 comment

Donald Trump a promis că îl va „zdrobi” pe Joe Biden la alegerile din 2024. Fostul președinte american a avertizat în fața alegătorilor săi din New Hampshire că Statele Unite vor intra în anarhie dacă el nu va ajunge la Casa Albă. Fostul lider american a organizat primul său miting de campanie după ce a fost pus sub acuzarea de către un tribunal din New York la începutul lunii aprilie.  

„Joe Biden a declarat oficial că îşi doreşte încă patru ani dezastruoşi” la putere, a spus fostul președinte republican.

Donald Trump a adresat cuvinte dure pentru a denunţa bilanţul succesorului său: o ţară cufundată în violenţă şi criminalitate, zdrobită de inflaţie, unde băncile se prăbuşec. 

„La aceste alegeri vom alege între putere sau slăbiciune, între succes sau eșec, între siguranță sau anarhie, între pace sau conflict și prosperitate sau catastrofă. Trăim într-o catastrofă. Cu votul tău pe 5 noiembrie 2024, îl vom zdrobi pe Joe Biden și Casa Albă… la urne și vom rezolva treburile lăsate neterminate”, a mai spus Trump.

Aceasta fost prima apariție a lui Donald Trump din ianuarie încoace în statul New Hampshire, care l-a propulsat către victorie în cursa din Partidul Republican în 2016, după un început slab în Iowa.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?