Prima pagină » A fost prin rechinul care a mâncat un rus de viu. Resturile tânărului, găsite în stomac

A fost prin rechinul care a mâncat un rus de viu. Resturile tânărului, găsite în stomac

by B. R.
0 comment

Egiptenii au început procesul de mumificare a rechinului care a devorat un turist rus în vârstă de 24 de ani, săptămâna trecută, în stațiunea Hurghada. Exemplarul va fi expus într-un muzeu.  

Conform Daily Mail, specialiștii de la Institutul de Științe Marine și Rezervațiile Mării Roșii au început procesul de îmbălsămare la Hurghada, înainte de a duce rechinul în muzeul instituției. 

Surse au dezvăluit presei că autoritățile au reușit să extragă din stomacul rechinului capul, pieptul și brațele victimei, în timp ce pescarii au recuperat din mare și cealaltă jumătate a corpului. 

Dr. Mahmoud Dar, profesor la Institutul Național Egiptean de Științe Marine, a mai dezvăluit că rechinul era femelă și că nu a fost găsit nimic altceva in interiorul acestuia.

Imagini teribile au fost filmate în staţiunea Hurghada, unde îşi fac vacanţa mii de români în fiecare an. Turiştii aflaţi pe plajă au surprins momentul în care un înotător a fost atacat de un rechin, la doar câteva zeci de metri de mal. Victima nu a supravieţuit. Autorităţile egiptene au interzis sporturile nautice şi accesul în apă până duminica trecută. În aceeaşi regiune, o turistă româncă a fost ucisă de un rechin anul trecut.  

Scena a fost una teibilă! Zeci de oameni privesc neputincioşi, de pe mal, cum tânărul se zbate să scape de atacurile furibunde ale unui rechin. Omul strigă disperat după ajutor, în timp ce prădătorul îi dă târcoale şi, în cele din urmă, îl trage la fund. 

Un salvamar ajunge prea târziu în zonă. Victima este un tânăr rus de 24 de ani care locuia în Egipt. Prietena lui, care era şi ea în apă, a reuşit să înoate până la mal şi să se salveze. La scurt timp după tragedie, rechinul-tigru ucigaş a fost capturat de pescari.

Anul trecut, două femei au murit atacate de rechin, în Egipt

Rechinii nu sunt o apariţie rară în Marea Roşie. Anul trecut, o româncă și o austriacă și-au pierdut viețile în aceeași zonă. 

Alte două incidente mortale au avut loc în 2018 şi în 2015. Din 2010 şi până acum, 6 oameni au fost ucişi, iar alţi şase au fost mutilaţi de rechini în Egipt. Specialiştii spun că nu prădătorii sunt de vină.  

Turismul în Egipt nu pare afectat de incidente. 11,7 milioane de oameni au vizitat anul trecut Egiptul. 15 milioane de turişti sunt aşteptaţi în acest an.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?