Prima pagină » AUR a venit cu circul la Cotroceni! Simion, bilet de avion doar dus spre Tenerife pentru Iohannis: nu poți să vii cu mâna goală

AUR a venit cu circul la Cotroceni! Simion, bilet de avion doar dus spre Tenerife pentru Iohannis: nu poți să vii cu mâna goală

by B. R.
0 comment

Ultimii la consultările de la Palatul Victoria pentru desemnarea noului au fost cei de la AUR. Liderul partidului George Simion a anunțat înainte de a participa la consultări că a adus un cadou simbolic pentru preşedintele Klaus Iohannis şi anume un bilet spre Tenerife. Liderul AUR a adăugat că a adus şi programul de guvernare al formaţiunii.

Din delegaţia AUR au făcut parte preşedintele partidului, George Simion, şi preşedintele Consiliului Naţional de Conducere, Claudiu Târziu. Preşedintele AUR, George Simion, a anunţat înaintea consultărilor de la Palatul Cotroceni că îi va oferi preşedintelui Iohannis, de ziua acestuia un bilet de avion spre Tenerife. Pe biletul respectiv scrie „PNL AIR”. 

Klaus Iohannis l-a desemnat premier pe Marcel Ciolacu chiar de ziua lui. Şeful statului a împlinit azi, 13 iunie, 64 de ani.

„Un cadou pentru domnul Klaus Iohannis. Avem aici un bilet pentru domnul Klaus Iohannis, cadou de ziua lui. La asemenea consultări, i-am adus şi noi un cadou simbolic. E numai într-un singur sens spre Tenerife, la bussiness class, cum îi place domnului Klaus Werner Iohannis. Acesta e biletul şi îi ducem şi programul nostru de guvernare, domnului Klaus Werner Iohannis. Vom veni cu o propunere de premier. O să v-o spunem la final propunerea noastră de premier. Nu sunt eu propunerea”, a afirmat George Simion.

Întrebat de unde i-a venit ideea cu biletul acela de avion, Simion a răspuns: 

„Păi nu poţi să vii la ziua omului cu mâna goală. Dacă PSD i-a dat un premier din partea PSD am vrut şi noi să îi dăm ceva ce îi place lui Klaus Iohannis. Sper că e comparabil cu cadoul primit de la PSD”.

„Sunt consultări formale, dar noi am zis să îl tratăm cu respectul cuvenit, din condescendență instituţională”, a completat Simion.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?