Prima pagină » Decizie șocantă: Frații Tate au ieșit din închisoare și au fost plasați în arest la domiciliu

Decizie șocantă: Frații Tate au ieșit din închisoare și au fost plasați în arest la domiciliu

by B. R.
0 comment

După trei luni de închisoare, frații milionari Tate au prins din nou gustul libertății. Aseară au ieșit din arest, iar totul s-a transformat într-un adevărat spectacol, cu fani entuziaști veniți să-și vadă idolii în carne și oase. Andrew și Tristan Tate vor rămâne în arest la domiciliu. La fel și Georgiana Naghel și Luana Radu, cele două complice românce. 

Andrew Tate a apărut victorios și a avut grijă să-și exprime recunoștința față de judecătorii care au aprobat eliberarea. Spune în continuare că e nevinovat. Ieșirea celor doi frați din închisoare a fost subiectul nopții, inclusiv în presa internațională.

Era ora 23.50 când Tristan și Andrew ieșeau din Arestul Central al Capitalei, în aplauzele fanilor veniți de peste tot să-i vadă fără cătușe. Sentința Curții de Apel București este definitivă și a fost pronunțată în noapte.

„Vreau doar să spun că judecătorii au luat decizia bună. Respect ceea ce au făcut pentru mine și decizia lor va fi justificată, pentru că sunt nevinovat și abia aștept să o demonstrez”, a spus Tristan Tate la ieșire din închisoare.

De asemenea, Andrew Tate, vizibil surprins de decizia judecătorilor a spus la ieșirea din arest că  „Cât timp am fost în închisoare, m-am concentrat pe a face flotări și pe a citi Coranul. Când voi fi acasă, mă voi concentra pe a face flotări și pe a citi Coranul”.

Eugen Vidineac, avocat: Deocamdată, ca interdicție este să ia legătura cu celelalte părți din dosar, cu martori din dosar, și să nu părăsească domiciliul fără încuvințarea organelor judiciare.

De la sfârșitul lui decembrie 2022, când au fost arestați, Tristan și Andrew Tate au făcut zeci de cereri de eliberare, toate respinse.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?