Prima pagină » Accident grav la Iași! Doi copii au fost loviți pe trecerea de pietoni. Unul dintre ei a murit

Accident grav la Iași! Doi copii au fost loviți pe trecerea de pietoni. Unul dintre ei a murit

by Maria I.
0 comment
Accident grav la Iași! Doi copii au fost loviți pe trecerea de pietoni. Unul dintre ei a murit

Un accident grav a avut loc miercuri, pe DN 28, pe raza localităţii Leţcani. Un TIR  a lovit doi copii pe trecerea de pietoni. Unul dintre ei a murit pe loc, iar celălalt este inconștient.

Potrivit primelor informații, doi copii aflați pe trecerea de pietoni din dreptul grădiniței au fost accidentați de un TIR, iar unul dintre ei a murit pe loc.

“În jurul orei 10:30, polițiștii ieșeni au fost sesizați prin apel unic de urgență 112 cu privire la producerea unui accident rutier mortal, pe DN 28, pe raza localității Lețcani.

Din verificările efectuate de polițiști la fața locului, a rezultat faptul că un autovehicul ar fi acroșat două persoane, una fiind rănită, iar cealaltă a decedat.”, a transmis IPJ Iași.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,ucidere din culpă” și ,,vătămare corporală din culpă”.

Circulaţia este blocată pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind ridicate. Se estimează că traficul se va reluat în jurul orei 11.45.

 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?