Prima pagină » VIDEO | Cum acționează salvatorii români în Turcia: Situația este una cu adevărat dramatică

VIDEO | Cum acționează salvatorii români în Turcia: Situația este una cu adevărat dramatică

Salvatorii din echipa RO-USAR, care au fost trimiși din România pentru a ajuta autoritățile din Turcia, trăiesc clipe cu adevărat dramatice. Salvatorii sapă pe sub dărâmături pentru a ajunge la copii despre care se știe că sunt decedați sau pentru a ajunge la oameni prinși sub grinzi uriașe de beton.

by A. Ionut
0 comment

„Pe parcusul nopții, echipei RO-USAR i-a fost repartizată o nouă zonă de intervenție în partea de Nord-Vest a orașului Antakya, iar în urma acțiunilor de căutare desfășurate a fost identificată 1 persoană de sex masculin, de aproximativ 40 ani, cu un membru inferior prins sub o grindă de beton . Victima a fost recuperată în viață, în jurul orei 05.45 (ora locală). În această locație au mai fost identificate, până în prezent, încă 2 persoane decedate.

La acest moment, salvatorii români execută o altă misiune, în aceeași zonă, pentru extragerea unei persoane de sex masculin, de aproximativ 16 ani, prinsă sub elemente de construcție prăbușite. Membrii echipajului execută manevre pentru realizarea unui culoar de pătrundere către victimă.

Din informațiile primite, în această locație ar fi cel puțin 2 persoane decedate”, arată IGSU.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?