Prima pagină » Petre Daea, pe fărașul lui Ciolacu. Ce planuri se fac în PSD după scandalul ajutoarelor pentru fermieri

Petre Daea, pe fărașul lui Ciolacu. Ce planuri se fac în PSD după scandalul ajutoarelor pentru fermieri

by A. Ionut
0 comment

Europarlamentarul PSD Dragoş Benea a declarat, marţi, într-o emisiune tv, că ministrul Petre Daea nu mai traversează aceeaşi perioadă de favorabilitate pe care o avea în Guvernul Dăncilă. Mai mult, în ultimele luni prestaţia ministrului Agriculturii în scandalul fermierilor a fost subiect de discuţie în partid.

„Discuţii privind ministeriatul domnului Daea, în PSD, există, sunt dezbateri vii. E adevărat că ultimul cuvânt este la preşedintele Ciolacu, dar domnul Daea, dacă vreţi, nu mai traversează aceeaşi perioadă de favorabilitate pe care o avea în timpul când era ministru în Guvernul Dăncilă”, a spus eurodeputatul.

„Mai implicit, dacă era interzis a se discuta în urmă cu trei, patru ani, este, a fost subiect de discuţie şi sunt convins că la rotativă va fi unul din oamenii care va fi pus în discuţie. La un moment dat erau foarte multe solicitări de veniri a dânsului în teritoriu, din partea oamenilor din organizaţii, din judeţe. De această dată, asta nu se întâmplă de două sau trei săptămâni, ci de două, trei luni, nu mai există această dorinţă sau acest aflux de solicitări să vină domnul Daea în teritoriu, ceea ce spune ceva”, a completat el.

 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?