Prima pagină » Andrew Tate își încearcă norocul, noua strategie pe care o pune la cale. Presă: milionarul ar avea cancer

Andrew Tate își încearcă norocul, noua strategie pe care o pune la cale. Presă: milionarul ar avea cancer

by B. R.
0 comment

Presa internațională scrie că milionarul Andrew Tate ar fi bolnav de cancer. 

Andrew și Tristan Tate se află în arest preventiv de la începutul acestui an, fiind reținuți pentru proxenetism. Deși au încercat prin toate mijloacele să scape de gratii și susțin că nu există probe împotriva lor, cei doi frați nu au reușit să scape de arestul preventiv și au primit o pedeapsă de încă 30 de zile de arest.

În încercarea de a scăpa de pușcărie, cei doi milionari au angajat-o pe Tina Glandian, o avocată renumită din Statele Unite, care i-a apărat în trecut pe Michael Jackson sau Mike Tyson. Recent, cei doi frați au cerut eliberarea din arest pe motiv că ar avea copii care au nevoie de prezența lor fizică, deși acest detaliu despre viața lor intimă nu fusese dezvăluit până acum. Judecătorii au refuzat categoric să îi elibereze, așa că acum, Andrew Tate încearcă o nouă strategie: conform unor informații pe surse apărute în presa internațională, Andrew Tate ar avea cancer, mai exact o tumoră în zona plămânilor. Pentru a se trata, Tate ar vrea să fie lăsat să plece în Dubai.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?