Prima pagină » Avertismentul polițiștilor: Străzile vor fi ocupate în curând de infractori

Avertismentul polițiștilor: Străzile vor fi ocupate în curând de infractori

by B. R.
0 comment

Sindicatul National al Politistilor si Personalului Contractual (SNPPC) a transmis că este prima oară în istoria Poliției sau Jandarmeriei când se ocupă doar o jumătate din locurile de la școlile postliceale. În aceste condiții, spun sindicaliștii, străzile vor fi ocupate în curând de infractori, și nu de oameni ai legii. 

“Fără o predictibilitate clară a salarizării, a carierei și a pensionării, s-a ajuns la dezastrul în care ne aflăm acum. Și este abia începutul… Cu 2200 lei net salariul de încadrare, cu 400 lei chirie pentru tinerii polițiști repartizați în interesul instituției în alte localități decât cele de domiciliu, vom fi nevoiți să suportăm cu toții colapsul în care ne aflăm. În curând străzile vor fi ocupate de infractori și nu de forțele de ordine publică”, a transmis printr-un comunicat de presă SNPC.

„Ne apropiem de un deficit real de 50.000 angajați în sistemul de apărare, ordine publică și securitate națională și zilele acestea s-a luat decizia tăierii a 30% din funcțiile vacante. Mii de localități închise la orele 16.00, cozi interminabile în vămi, dosare soluționate după ani de zile, intervenții la 112 după o oră de la apel, sunt doar câteva din situațiile ce vor apărea în perioada următoare”, au mai transmis sindicaliștii din poliție.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?